Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag?

Kijkt u dan vooral hieronder of uw vraag bij de veelgestelde vragen staat. 

Mocht uw vraag hier niet bij staan, stel hem dan gerust via email: info@videosintvenray.nl 


Er zijn 13 resultaten gevonden.

Wij zijn sinds 21 november gestart met de uitlevering van de video links. U krijgt als afnemer een link naar een privé YouTube kanaal. Onze edit-pieten zijn op de achtergrond hard aan het werk om alle video's apart gereed te maken voor verzending. We leveren dus niet alle video's op hetzelfde moment uit, met uitzondering van bedrijfsbestellingen. Wees gerust, uw video komt dus zo snel mogelijk via de mail uw kant op. 

DISCLAIMER

Deze video staat op een privé kanaal in YouTube en is alleen toegankelijk voor u als afnemer via bovenstaande link.

Junior Kamer Venray en Sint Nicolaas Gilde Venray aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de verdere verspreiding van deze link.

 

Wij gebruiken uw foto's en gegevens enkel om de video's te maken. Deze zullen niet verder worden bewaard noch gebruikt voor andere doeleinden. Ook zullen we deze gegevens niet aan derden verstrekken. 

Het bestellen van de film kan nu alleen nog maar via het aanmeldformulier of via email info@videosintvenray.nl. We werken hard achter de schermen om de bestelmodule klaar te zetten. Zodra deze gereed is zullen we u informeren. Dan kunt u in deze module de definitieve bestelling plaatsen en de foto's inladen alsook de betaling doen. 

We werken momenteel hard achter de schermen om de bestel en betaalmodule gereed te krijgen. U kunt de bestelling vast plaatsen door het aanmeldformulier in te vullen of een mail te sturen aan info@videosintvenray.nl. Zodra de bestel en betaalmodule klaar staat zullen we u dan informeren. 

Bij de bestelling zie ik staan prijs inclusief BTW, maar ik zie geen BTW bedrag terug, hoe zit dit? 

Junior Kamer Venray is een stichting en daarmee vrijgesteld van BTW. Het BTW percentage op de producten is daarom 0%. 

Omdat wij alle kinderen een mooi sinterklaas feest wensen en gunnen, willen we zeker ook de mogelijkheid creeren om video's cadeau te doen aan iemand die het niet zelf kan betalen. Hiervoor hebben wij contact opgenomen met de Speelgoedbank Venray. U kunt uw filmpje dus ook cadeau doen aan een ander kind. Of u koopt een extra film om deze cadeau te kunnen doen. Dit kunt u nu al in het aanmeldformulier aangeven of stuurt u een mail aan info@videosintvenray.nl

We hebben geen kortingsmogelijkheden, alle opbrengsten zijn bestemd voor het St. Nicolaasgilde en de goede doelen van Junior Kamer Venray. 

Met de persoonlijke touch wordt bedoeld dat we de naam en foto van het kind terug laten komen in de film. Dit in de vorm van tekst en beeld. De naam zal niet door de Venrayse Sint worden uitgesproken. Zo voorkomen we ook een verkeerde uitspraak van de naam van het kind. 

De film voor de kinderen heeft een vast script en een mooi verhaal. Hierin kan helaas geen persoonlijke boodschap worden uitgesproken door de Venrayse Sint. 

Alleen bedrijven die meer dan 5 filmpjes tegelijk bestellen, kunnen een factuur krijgen voor de bestelling. Vult u voor het plaatsen van een bestelling het aanmeldformulier in. Ook kunt u een email sturen aan info@videosintvenray.nl 

De film wordt opgenomen met professionele apparatuur door een professionele cameraman. Het geheel is door vrijwilligers vanuit Junior Kamer Venray opgezet en bedacht, maar met de coaching van een goede en ervaren cameraman en regisseur.

Kijk voor de kwaliteit ook onder de knop Video impressie!

De film wordt middels een YouTube link per email verstuurd aan het opgegeven email adres, nadat Sint in het land is. 

Nee, de film wordt middels een YouTube link per email verstuurd aan het opgegeven emailadres. 

Contact

Video Sint Venray

info@videosintvenray.nl